WIJ WILLEN WEL EENS NAAR HONGARIJE...
Huurvoorwaarden & Prijzen

Algemeen
Het huis is volledig ingericht als compleet woonhuis. Dus geen minimale vakantiewoninginrichting!  U hebt de beschikking over o.a. koelkast, magnetron, oven, wasmachine, strijkplank, strijkijzer, afwasmachine, koffiezetapparaat, grill, kleine(!) friteuse, waterkoker, serviesgoed, grote kleurentv, dvd-speler, leesboeken, enz, Er is een zeer ruime tuin met bomen en bloeiende heesters en een terras met parasol, tuinmeubelen, biertafel en 2 banken. Een opblaasbaar zwembad met elektrische pomp voor u en de kinderen en een houtskoolbarbecue. Zelfs hoeslakens, kussenovertrekken en (keuken)handdoeken zijn aanwezig, dienen wel na aflloop gewassen en gestreken opgeleverd te worden. Er is desgewenst zeer snel internet. Wij kunnen dit alleen per maand activeren en kost u eenmalig 25 euro. Geen sateliet-TV maar wel heel veel DVD's om te bekijken.

De woning is voor maximaal tien personen / Wij verhuren ons huis echter slechts aan vrienden en goede bekenden! / Daarom ook deze website niet doorgeven.
Huurprijs
geen verhuur
€ 400,00
€ 525,00
€ 400,00


Periode
november tm februari (herfst/winter)
maart tm mei (voorjaar)
juni tm augustus (zomer)
september tm oktober (nazomer)

Bovenstaande prijzen zijn inclusief
-Gas en electra, water
Gebruik wasmachine en alle keukenapparatuur
Gebruik van televisie, dvd-speler, stereo-installatie
Gebruik van water, gas, licht en elektra
Gebruik opblaas zwembad, tuinmeubels
Gebruik barbecue (houtskool zelf leveren)
.Gebruik van leesboeken, VVV-folders, kaarten,
.Een zeer groot aantal dvd's met speelfilms,
.Spelletijes, voetbal, badmintonrackets, enz.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief
• Eindschoonmaak € 35,00 (verplicht)
• Borgsom € 125,00 (verplicht, wordt geretourneerd na accoordbevinding door de
  beheerder ter plekke)

Schoonmaak na afloop
Voor het schoonmaken van het huis na uw verblijf rekenen wij € 35,00. Onder het schoonmaken van het huis wordt verstaan: reinigen van normaal (!) verontreinigde badkamer, toilet en keuken, het hele huis stofzuigen en dweilen en eventueel (bij extra reiniging) verschonen/wassen van uw eigen beddengoed.

Boekingsprocedure / Kijk hier eerst of de periode nog vrij is
U kunt  eenvoudig reserveren door een e-mail te sturen naar
theleme@zonnet.nl

U vermeldt hierbij:
• uw naam;
• uw contactgegevens: adres, telefoonnummer en e-mail adres;
• datum en tijd van aankomst en vertrek;
• met hoeveel personen u verblijft: maximaal tien.

Binnen drie dagen na het versturen van uw reserveringsverzoek ontvangt u een e-mail van ons. Hierin treft u het huurcontract, de huurvoorwaarden en het bankrekeningnummer aan. Wanneer u het factuurbedrag vervolgens binnen twee weken na reserveringsdatum hebt overgemaakt is de boeking definitief. Op dat moment bent u verzekerd van een heerlijk rustige vakantie in Hongarije!

Huurperiode
De vakantiewoning is te huur voor de duur van minimaal een week dus geen losse  weekenden. Hebt u specifieke wensen ten aanzien van andere aankomst- en vertrektijden neem dan contact op. De huurprijs is voor de gehele woning en maximaal tien personen.